Káposzta
Egészségügyi előnyei a következők: A káposzta kíváló vízhajtó, emellett helyreállítja az egészséges bélflórát. C-vitamin-tartalma segíti az anyagcsere-működést, antioxidánsai pedig csökkenhetik a rákos megbetegedések kialakulásának kockázatát.
Hozzávalók:
6 db nagy vöröshagyma,
1-2 kis konzerv paradicsompüré,
1 nagy fej káposzta apróra vágva,
2 db zöldpaprika,
2-3 zellergyökér vagy 6 zellerszár,
3-4 leves kocka
4 db sárgarépa,
1 db petrezselyem,
kevés bazsalikom apróra vágva.
Elkészítése:
A hozzávalókat közepes nagyságúra vágjuk, egy nagy fazékba tesszük, és annyi vizet öntünk rá, hogy ellepje. Adhatunk hozzá worchester szószt is, majd forraljuk fel - ez kb. 10 percig tart. Majd csökkentve a lángot, 20-30 perc alatt lassú tűzön puhára főzzük.
Jó étvágyat!
A káposztaleves az egyik legismertebb fogyókúrás étel. Olvass tovabbi fogyókúra tippeket itt >>
#fogyókúra #diéta #fogyás #káposztaleves #gyorsfogyás #fogyókúratippek #diétareceptek #fogyókúrareceptek #káposztalevesfogyókúra #káposztalevesdiéta
Utolsó kommentek