Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Receptek képekkel

Facebook Oldal

Friss topikok

Utolsó kommentek

  • Gyingizik: Annyit fűznék hozzá, hogy úgy is megerjed, hogy ha csak alma, víz kevés cukor van benne. Sörélesztő és fekete kenyér nélkül is kiforr ecetté. Nagyon könnyű elkészíteni, én két éve csináltam gyenge m... (2022.02.02. 11:39) Almaecet diéta
  • Pierr Kardán: Igazi magyaros szendvicskrém: 25 dkg pacalpörköltből kiszedett pacalcsíkokat késes aprítóban 1 kis fej apróra vágott lilahagymával és 1 cső vékony szeletekre vágott erőspaprikával össze kell dolgozn... (2021.02.16. 11:20) Isteni Szendvicskrém Receptek
  • : Olaj, vegeta, majonéz, mustár, sonka, tejföl, töpörtyű, sajtkrém, májkrém, vaj, tömlős sajt, margarin-ezek 3/4-e ugyanolyan ipari szemét hivatalosan, mint mondjuk a pizza-cola felállás. A zeller íz... (2021.02.16. 09:40) Isteni Szendvicskrém Receptek
  • Mikrobi: Csípős-savanyú halkrém 1 doboz olajos hal (az olaj csak módjával menjen bele) 1 evőkanál margarin 1 evőkanál magos dijoni mustár 1 kiskanál aji limon almaecetben fél fej lilahagyma bors oregánó A h... (2021.02.16. 09:40) Isteni Szendvicskrém Receptek
  • Mad Marx: Szuper! Köszi, bearanyoztátok a napomat, rég nevettem ilyen jót. (2020.11.18. 09:06) Gluténmentes,spirulinás sütemény recept
  • Utolsó 20

Van kérdésed?

Diétás ételek, gluténmentes receptek, paleo receptek, vegetáriánus receptek. Egészséges életmód, fitnesz, fogyókúra.

Leírás

Creative Commons Licenc

Hallottunk már hírességek felháborító diétáiról, de hogy Jennifer miét választotta a bébi-papi diétát, máig nem világos.

zona -dieta-jennifer-aniston.jpg

Jennifer Aniston állítólag már a kezdetektől követte a baba diétát. (nem mintha szüksége lett volna rá). A lenyűgöző színésznőt a hírek szerint Tracy Anderson, a hollywoodi sztárokkal dolgozó személyi edző segíti, aki többek között Courtney Cox, Shakira, Gwyneth Paltrow és Kate Hudson trénere is. A béby papi diétát is ő javasolta Jennifernek. 

A napi béby papi diéta  terv magában foglalja a 14 adag pépesített ételt, ezek lehetnek gyümölcs turmixok pépesített zabpehellyel, vagy körte fahéjjal, levesek amik zöldségeket tartalmaznak (pl. pitypang). A diéta ideje alatt napi két három étkezést üveges béby papival helyettesítenek. Mindezt egy egészséges felnőtt vacsorára egészíti ki sovány húsokkal és zöldségekkel. A béby papi diétát a súlyvesztés mellett azzal is hirdetik, hogy nem lesznek éhségrohamok, és praktikus, mert mindenhol könnyen megoldható, a kis üveges pürét könnyű magunknál tartani. 

Bár valószínűleg Jennifer vágyott ropogós ételekre - ezzel a diétával állítólag sokat fogyott.

Szakértők szerint a béby papi diéta nem tesz jót az egészségnek hosszú távon, mivel a felnőtteknek szükséges a napi rendszeres rágás, egyébként a fogak kilazulhatnak.

 Erre a problémára Jennifer is rájöhetett, ugyanis  már  hosszú ideje követni a Zóna-diétát. 

A Zóna-diéta Dr.Barry Sears amerikai orvos által kifejlesztett táplálkozási mód, mely a szervezet hormonháztartásának egyensúlyán alapszik. 

A Zóna-diéta alapelve szerint az elhízásért az inzulin nevű hormon felelős, ugyanis ez az, ami a felesleges szénhidrátokat zsírrá alakítja és azt a szervezet elraktározza. Sears létre hozott egy olyan táplálkozási rendszert, melyben a különböző tápanyagok megfelelő arányban kerülnek be szervezetünkbe. Eszerint a szénhidrátokat  40%-ban, a fehérjéket és zsírokat pedig 30-30%-ban kell tartalmaznia ételeinknek. Ez nem csak az egész napi étkezésünkre vonatkozik, hanem egy-egy étkezésre is! Tehát a reggelinek, ebédnek, vacsorának, sőt még a kisebb étkezésekben is tartani kell ezt az arányt!

 A Zóna-diéta segítségével elérhető az általános állapot javulása és ezzel együtt a hosszan tartó komfortérzés (jó közérzet). Emiatt „jó közérzet diétának" is nevezik. 

testunk.e-goes.com-fogyokura-zona-dieta-.jpg
Zóna-diéta lényege tehát:

 a nap folyamán fogyasztott ételeket úgy kell összeállítani, hogy a bevitt energia

  • 40 százaléka szénhidrátokból
  • 30 százaléka jó zsírokból
  • 30 százaléka fehérjéből álljon

Pontosan kell összeállítani az étrendet - gyors fogyást eredményez, és könnyen betartható.

Jennifer Aniston, Cindy Crawford, Winona Ryder, Demi Moore vagy Brad Pitt mindenesetre ebben hisz. 

A Zóna-diéta segítségével elérhető az általános állapot javulása és ezzel együtt a hosszan tartó komfortérzés (jó közérzet). Emiatt „jó közérzet diétának" is nevezik.

 Amellett, hogy a hétköznapokban több energiánk lesz, javulhat a koncentrációs képességünk, éhezés nélkül fogyhatunk, tarthatjuk vagy növelhetjük az izomtömegünket és fokozódhat az atletikus teljesítményünk.

Ha tetszett a poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Címkék: • Jennifer • Aniston • diéta • fogyókúra étrend • fogyókúra • fogyókúra tippek • zóna diéta • zóna • béby • papi • baby papi

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://testunkegeszsegunk.blog.hu/api/trackback/id/tr324719428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Google
süti beállítások módosítása