Sült alma mandulával, datolyával, mogyoróvajjal és zabpehellyel
Ha edzésre mész, kell az energia! Ez a recept nemcsak nagyon finom, de tökéletes edzés előtti csemege (edzés előtt körülbelül 1 órával meg kell enni). Az edzéshez megfelelő energiát ad és az íze mesés.
Persze igény szerint lehet változtatni a recepten, szóljatok kinek hogy sikerült!
Mandulával, zabpehellyel töltött sült alma recept
Hozzávalók:
- 4-5 Alma
- 5 dkg Mandula
- 10 szem Datolya
- 2 evőkanál Mogyoróvaj
- 4 evőkanál Zabpehely
Elkészétés:
- Vágjuk ki az alma középső részét. A datolyát és a mandulát vágjuk apróra.
- Egy tálban keverjük össze az zabpelyhet, a mandulát, mogyoróvajat és a datolyát.
- A keveréket töltsük az almákba.
Melegítsük elő a sütőt 350 fokra és süssük az almákat 18-20 percig. Az almáknak picit ropogósnak kell maradniuk, de azért puhuljanak át.
Tálalás előtt hagyjuk kicsit kihűlni.
Jó étvágyat!
Ha fogyni szeretnél, próbáld ki az ALMA DIÉTÁT.
Fogyókúra tabletták, diétás étrend-kiegészítők
Ha tetszett a poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!
Utolsó kommentek