Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Receptek képekkel

Facebook Oldal

Friss topikok

Utolsó kommentek

  • Gyingizik: Annyit fűznék hozzá, hogy úgy is megerjed, hogy ha csak alma, víz kevés cukor van benne. Sörélesztő és fekete kenyér nélkül is kiforr ecetté. Nagyon könnyű elkészíteni, én két éve csináltam gyenge m... (2022.02.02. 11:39) Almaecet diéta
  • Pierr Kardán: Igazi magyaros szendvicskrém: 25 dkg pacalpörköltből kiszedett pacalcsíkokat késes aprítóban 1 kis fej apróra vágott lilahagymával és 1 cső vékony szeletekre vágott erőspaprikával össze kell dolgozn... (2021.02.16. 11:20) Isteni Szendvicskrém Receptek
  • : Olaj, vegeta, majonéz, mustár, sonka, tejföl, töpörtyű, sajtkrém, májkrém, vaj, tömlős sajt, margarin-ezek 3/4-e ugyanolyan ipari szemét hivatalosan, mint mondjuk a pizza-cola felállás. A zeller íz... (2021.02.16. 09:40) Isteni Szendvicskrém Receptek
  • Mikrobi: Csípős-savanyú halkrém 1 doboz olajos hal (az olaj csak módjával menjen bele) 1 evőkanál margarin 1 evőkanál magos dijoni mustár 1 kiskanál aji limon almaecetben fél fej lilahagyma bors oregánó A h... (2021.02.16. 09:40) Isteni Szendvicskrém Receptek
  • Mad Marx: Szuper! Köszi, bearanyoztátok a napomat, rég nevettem ilyen jót. (2020.11.18. 09:06) Gluténmentes,spirulinás sütemény recept
  • Utolsó 20

Van kérdésed?

Diétás ételek, gluténmentes receptek, paleo receptek, vegetáriánus receptek. Egészséges életmód, fitnesz, fogyókúra.

Leírás

Creative Commons Licenc

 

A káposztaleves diéta alacsony zsírtartalma és magas rosttartalma miatt könnyen és gyorsan fogyaszt. A Káposztaleves diéta, a gyors zsírégető diéta

A káposztaleves fogyókúrát az őszi szezon mellett télen, és tavasszal is érdemes kipróbálni!

 

 

Fogyókúra káposztalevessel:

 

A káposztaleves diétát maximum 7 napig tanácsos követni, hatásos bár néhány diétázó gyengeségről, csökkent koncentrációkészségről panaszkodik a kúra ideje alatt.

  

Jó tanácsok a káposzta leves fogyókúra idejére:
 

• A diéta ideje alatt szigorúan ragaszkodjunk az előírásokhoz! Ne tegyünk kivételt semmilyen körülmények között!
• Igyunk naponta legalább 2 liter ásványvizet vagy teát!
• Ne feledjük, ezt a diétát maximum 7 napon át folytathatjuk! Ennél hosszabb ideig történő gyakorlása egészségkárosító hatású lehet.
• Segíti szervezetünket, ha a diéta alatt szedünk valamiféle, hogy mindenképp hozzájuthasson testünk a szükséges tápanyagokhoz.

• Írjuk fel magunknak a diétában megengedett ételeket és a fontosabb szabályokat, hogy mindig követni tudjuk.
• Együnk a levesből bőségesen, amennyi csak jólesik! Ne éheztessük magunkat, mert az csak a diéta megszegését eredményezi.
• A változatosság érdekében ízesítsük a levest mindig más és más fűszerekkel! Készíthetünk például indiai fűszerezésű káposztalevest, de magyarost, vagy éppen savanykásat is (citromlé vagy ecet hozzáadásával).

A káposztaleves receptje>>

Hozzávalók:

6 db nagy vöröshagyma,
1-2 kis konzerv paradicsompüré,
1 nagy fej káposzta apróra vágva,
2 db zöldpaprika,
2-3 zellergyökér vagy 6 zellerszár,
3-4 leves kocka
4 db sárgarépa,
1 db petrezselyem,
kevés bazsalikom apróra vágva.

Elkészítése:

A hozzávalókat közepes nagyságúra vágjuk, egy nagy fazékba tesszük, és annyi vizet öntünk rá, hogy ellepje. Adhatunk hozzá worchester szószt is, majd forraljuk fel - ez kb. 10 percig tart. Majd csökkentve a lángot, 20-30 perc alatt lassú tűzön puhára főzzük.

A 7 napos káposzta leves fogyókúra program:

Hatékony fogyókúra tabletták, zsírégető szerek, klikk ide >>

• 1. nap: Csak gyümölcsöket (kivéve banánt!) és káposztalevest ehetünk. Ezekből viszont annyit, amennyi csak jólesik.

• 2. nap:Csak zöldségeket és káposztalevest ehetünk. Inkább a zöld, leveles zöldségeket (pl. saláta, spenót, sóska) fogyasszuk, és kerüljük a babféléket (pl. borsó, kukorica, csicseriborsó, bab. stb.) A zöldségek lehetnek nyersek, főttek, vagy pároltak - ahogy és amennyi jólesik. Vacsorára megjutalmazhatjuk magunkat egy nagy héjában sült burgonyával, melyre még vajat is tehetünk. Ezen a napon ne együnk gyümölcsöt!

• 3. nap: Ezen a napon az 1. és a 2. nap szabályait kövessük. Tehát amit korlátlanul szabad: gyümölcsök, zöldségek, és káposztaleves. Vacsorára viszont nem jár a krumpli!

• 4. nap: 8 db banán elfogyasztása engedélyezett, amihez sovány tejet is ihatunk. Mindemellett pedig annyi káposztalevest ehetünk, amennyi belénk fér. Ez a nap elvileg csökkenti édesség utáni vágyunkat.

• 5. nap: Ez a nap a marhahúsé és a paradicsomé - persze a káposztaleves mellett. 25-30 dkg marhahús és 6 szem friss paradicsom fogyasztása megengedett. Fontos, hogy ne felejtsünk el legalább egyszer enni a levesből! TIPP: ha nem szeretjük a marhahúst, helyettesíthetjük sovány hallal vagy csirkehússal (bőr nélkül!).

• 6. nap: A hatodik napon szintén fogyaszthatunk húst (lehetőleg marhahúst, és akár 2-3 szeletet is), de ezúttal nem csak paradicsommal, hanem a 2. napon ajánlott zöldségekkel. Itt is fontos, hogy minimum egyszer együnk a káposztalevesből!

• 7. nap: Az utolsó napon megengedett ételek: barna rizs, édesítetlen gyümölcs- és zöldséglevek. Ezekből bármennyit ehetünk-ihatunk, de ne hagyjuk ki a szokásos tányérnyi káposztalevest sem!

FONTOS FIGYELMEZTETÉS:

Mivel a káposztaleves diéta hatékonyan szabadít meg fölösleges kilóinktól, sokan hajlamosak rá, hogy a megszabott 7 napon túl is kövessék. Ez azonban tilos, mert túl nagy megterhelésnek teszi ki szervezetünket! Ha további karcsúsodásra vágyunk, váltsunk kíméletesebb diétára, iktassunk be mindennapjainkba némi mozgást és sportot, és ha serkenti szeretnénk a fogyás folyamatát, a káposztaleves diéta alatt fogyasszunk vitaminkészítményeket.
 

Fogyókúra tippek>>

Hatékony fogyókúra tabletták, zsírégető szerek, klikk ide >>

Facebook oldalunk

 

#fogyókúra #diéta #fogyás #káposztaleves #gyorsfogyás #fogyókúratippek #diétareceptek #fogyókúrareceptek #káposztalevesfogyókúra #káposztalevesdiéta

 fogyókúra diéta fogyás káposztaleves gyors fogyás fogyókúra tippek diéta receptek fogyókúra receptek káposzta leves fogyókúra káposzta leves diéta

Ha tetszett a poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Címkék: fogyókúra diéta fogyás káposztaleves gyors fogyás fogyókúra tippek diéta receptek fogyókúra receptek káposzta leves fogyókúra káposzta leves diéta

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://testunkegeszsegunk.blog.hu/api/trackback/id/tr623207137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Google
süti beállítások módosítása