Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Receptek képekkel

Facebook Oldal

Friss topikok

Utolsó kommentek

  • Gyingizik: Annyit fűznék hozzá, hogy úgy is megerjed, hogy ha csak alma, víz kevés cukor van benne. Sörélesztő és fekete kenyér nélkül is kiforr ecetté. Nagyon könnyű elkészíteni, én két éve csináltam gyenge m... (2022.02.02. 11:39) Almaecet diéta
  • Pierr Kardán: Igazi magyaros szendvicskrém: 25 dkg pacalpörköltből kiszedett pacalcsíkokat késes aprítóban 1 kis fej apróra vágott lilahagymával és 1 cső vékony szeletekre vágott erőspaprikával össze kell dolgozn... (2021.02.16. 11:20) Isteni Szendvicskrém Receptek
  • : Olaj, vegeta, majonéz, mustár, sonka, tejföl, töpörtyű, sajtkrém, májkrém, vaj, tömlős sajt, margarin-ezek 3/4-e ugyanolyan ipari szemét hivatalosan, mint mondjuk a pizza-cola felállás. A zeller íz... (2021.02.16. 09:40) Isteni Szendvicskrém Receptek
  • Mikrobi: Csípős-savanyú halkrém 1 doboz olajos hal (az olaj csak módjával menjen bele) 1 evőkanál margarin 1 evőkanál magos dijoni mustár 1 kiskanál aji limon almaecetben fél fej lilahagyma bors oregánó A h... (2021.02.16. 09:40) Isteni Szendvicskrém Receptek
  • Mad Marx: Szuper! Köszi, bearanyoztátok a napomat, rég nevettem ilyen jót. (2020.11.18. 09:06) Gluténmentes,spirulinás sütemény recept
  • Utolsó 20

Van kérdésed?

Diétás ételek, gluténmentes receptek, paleo receptek, vegetáriánus receptek. Egészséges életmód, fitnesz, fogyókúra.

Leírás

Creative Commons Licenc

testunk.e-goes.com-fogyokura-dieta-hogyan-fogyjak le.jpg

15 legjobb fogyókúra tipp

Mindenki tudja, hogy mi a fogyás alapja:

Egyél kevesebbet és mozogj többet. Ez eddig elég egyszerűnek hangzik, kérdés, hogy az élet kihívásai mellett ez mennyire kivitelezhető? Hogyan csinálják a sikeres fogyókúrázók?

Segítségül összegyűjtöttük a legjobb fogyókúra tippeket. Minden nap csak egy kicsit kell jobban figyelnünk a táplálkozásunkra és a fogyás nem marad el. 

Legjobb fogyókúra tippek  #1:

Igyál sok vizet vagy más kalória-mentes italt.

Az emberek néha összekeverik a szomjúságot és az éhséget. Előfordul, hogy plusz energia mennyiséget viszünk be a szervezetünkbe, pedig csak egy pohár vízre van szükségünk.

Legjobb fogyókúra tippek  #2:

Azon gondolkozz, mit adhatnál hozzá a fogyókúrához és ne azon mit kell még elvenni.

Kezdj összpontosítani a napi 9 adag gyümölcs és zöldség beszerzésére. Ezzel a módszerrel kevésbé valószínű, hogy sokat eszel, mert gyümölcsök és zöldségek kiszorítják a  zsírt az étrendből. Nem is beszélve a gyümölcsök és zöldségek  egészségügyi előnyeiről.

 

Legjobb fogyókúra tippek  #3:

 Fontold meg, hogy tényleg éhes vagy-e mielőtt nekilátsz enni.

 Amikor úgy érzed enned kell, győződj meg, hogy valóban érzed az éhség fizikai tüneteit. Az éhezés a szervezet jelzése arra, hogy szüksége van az „üzemanyaga”, ezért ha az evési vágyat nem kíséri éhség érzés az legtöbbször csak külső ingerre való reakció.

Ha pedig valóban itt az ideje az evésnek, ne feledd el, hogy a gyomor csak pár ökölnyi méretű ( hossza - teltségtől függően- 25 cm, szélessége 10 cm, űrtartalma (fiziológiásan) 4 liter),  mindössze egy maroknyi étel és a pohár víz kényelmesen kitölti.

 

Legjobb fogyókúra tippek  #4:

Legyél óvatos az éjszakai nassolással.

Értelmetlen evés leggyakrabban a vacsora után fordul elő, mikor végre leülhetünk, hogy lazítsunk. A televízió melletti nassolás nem más, mint egy rossz szokás. Ha a lefekvés előtti órákban eszünk, azzel csak a szervezetet terheljük, aminek egy másik kellemetlen velejárója a nyugtalan alvás.

 

Legjobb fogyókúra tippek  #5:

Élvezd kedvenc ételeidet!

Ahelyett, hogy elhagynád a kedvenc ételeidet teljesen, csak fogyaszd őket mértékkel. Péksüteményből csak egyet vegyél egy zacskó helyett, tortából egy szeletet, édességből csak egy pici darabot egyél. Élvezheted kedvenc ételeket, de meg csak mértékkel.

Legjobb fogyókúra tippek  #6:

Élvezd a nassolásokat távol, az otthonodtól.

Ha szükséged van egy kis desszertre, sétálj át a helyi fagyizóba, vagy tervez családi kirándulást. Ezzel elkerülheted, hogy otthon halmozd fel a sütiket. Ha nincs otthon sok édesség, alkalmad sem lesz, hogy sokszor egyed őket.

 

Legjobb fogyókúra tippek  #7:

Egyél többször mini-adagokat a nap folyamán.

Ha kevesebb kalóriát eszel, mint amennyit eléget a szervezeted, akkor fogyni fogsz. De amikor folyamatosan éhezel, kevesebb kalóriát fogyasztása jelentős kihívást jelent. Tanulmányok azt mutatják, az emberek, akik 4-5-ször  esznek naponta, jobban képesek kontrolálni az étvágyat és a súlyt.

Legjobb fogyókúra tippek  #8:

Egyél fehérjét minden étkezéshez.

Protein sokkal laktatóbb, mint a szénhidrátok és zsírok, és így a fehérje lehet az új titkos fegyver a súlykontrollban. A fehérjében gazdag étrenddel, mérsékelt szénhidrát fogyasztás mellett valamint rendszeres testmozgás végzésével kitűnő esélyünk van a fogyásra. A megfelelő mennyiségű fehérje segít megőrizni az izomtömeget, és elősegíti a zsírégetést, miközben telítettség érzést szimulál. Tehát bizonyosodjunk meg, hogy ételeink tartalmazzák az olyan egészséges fehérjeforrásokat, mint például a joghurt, sajt, dió, vagy a bab.

Fehérje-diéta

 

Legjobb fogyókúra tippek  #9:

Csípősítsd meg az ételt

Adjuk a fűszereket és a chilit élelmiszerekhez. Az ízletes ételek stimulálják az ízlelőbimbókat és előbb kielégítik éhségérzetünket.

 

Legjobb  fogyókúra tippek  #10:

Töltsd fel a konyhát egészséges élelmiszerekkel.

 Ha bármikor hozzájuthatsz az egészséges nassolnivalókhoz,  kisebb a valószínűsége, hogy pizzát rendelj éhségedben. 

A spirulina segíti a fogyást

Rendelj gyerek adagot az étteremben. Ez egy egyszerű módja annak, hogy csökkentsd a kalória mennyiséget.

Egy másik trükk, ha kisebb tányérokat használsz. Ez segít többnek látni az adagot és ha az agyban tudatosul, hogy eleget eszünk, máris nyertünk. A mennyiség valószínűleg  a gyomornak is elég lesz.

 

Legjobb fogyókúra tippek  #12:

 Egyél szezonális élelmiszereket

Amikor szezonális gyümölcsök és zöldségek érnek, fogyaszd őket többször. A szezonális gyümölcs és zöldség ízletesebb, a legjobb minőségű, telis-tele vitaminokkal és ásványi anyagokkal.

Legjobb fogyókúra tippek  #13:

Cseréld fel a tésztát zöldségre.

Egyszerűen egyél kevesebb tésztát vagy kenyeret, és több zöldséget. Ezzel a módszerrel egy ruha méretet lehet fogyni egy év alatt.

 

Legjobb fogyókúra tippek  #14:

 Stressz kezelésére találj más alternatívát, mint az evés.

Napjaink rohanó életmódja mellett előbb vagy utóbb szembe kell nézni stresszes helyzettel. Ilyenkor ahelyett hogy eszel, olvass el egy cikket, vagy hallgass meg egy zenét, esetleg nézegess fotóalbumot.

 

Legjobb fogyókúra tippek   #15:

Ezt nem győzzük hangsúlyozni, a mozgás a zsírégetés leghatékonyabb segítője. Mozogj vagy sétálj 30percet minden nap!  A testmozgás jót tesz a testnek és a léleknek, segít a fogyásban. És amit mindenki tud: a lapos-has vonzó a formás fenék szexi.

Még több fogyókúra tipp >>

Julia Roberts a GI diétát választotta a fogyáshoz

A GI Étrend neked is segíthet alakod megőrzésében!
 

 

Ha tetszett a poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Címkék: fogyókúra fogyás fogyni fogyókúra tippek fogyókúra tipp fogyókúrás diéták

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://testunkegeszsegunk.blog.hu/api/trackback/id/tr444778096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Google
süti beállítások módosítása