Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Receptek képekkel

Facebook Oldal

Friss topikok

Utolsó kommentek

  • Gyingizik: Annyit fűznék hozzá, hogy úgy is megerjed, hogy ha csak alma, víz kevés cukor van benne. Sörélesztő és fekete kenyér nélkül is kiforr ecetté. Nagyon könnyű elkészíteni, én két éve csináltam gyenge m... (2022.02.02. 11:39) Almaecet diéta
  • Pierr Kardán: Igazi magyaros szendvicskrém: 25 dkg pacalpörköltből kiszedett pacalcsíkokat késes aprítóban 1 kis fej apróra vágott lilahagymával és 1 cső vékony szeletekre vágott erőspaprikával össze kell dolgozn... (2021.02.16. 11:20) Isteni Szendvicskrém Receptek
  • : Olaj, vegeta, majonéz, mustár, sonka, tejföl, töpörtyű, sajtkrém, májkrém, vaj, tömlős sajt, margarin-ezek 3/4-e ugyanolyan ipari szemét hivatalosan, mint mondjuk a pizza-cola felállás. A zeller íz... (2021.02.16. 09:40) Isteni Szendvicskrém Receptek
  • Mikrobi: Csípős-savanyú halkrém 1 doboz olajos hal (az olaj csak módjával menjen bele) 1 evőkanál margarin 1 evőkanál magos dijoni mustár 1 kiskanál aji limon almaecetben fél fej lilahagyma bors oregánó A h... (2021.02.16. 09:40) Isteni Szendvicskrém Receptek
  • Mad Marx: Szuper! Köszi, bearanyoztátok a napomat, rég nevettem ilyen jót. (2020.11.18. 09:06) Gluténmentes,spirulinás sütemény recept
  • Utolsó 20

Van kérdésed?

Diétás ételek, gluténmentes receptek, paleo receptek, vegetáriánus receptek. Egészséges életmód, fitnesz, fogyókúra.

Leírás

Creative Commons Licenc

dieta-testunk.e-goes.com-fogyokura-dieta-torna.jpgSzeretnél gyorsan, egy nap alatt lefogyni? Nem vagy egyedül. Gyakori eset, hogy csak egy kis feleslegtől szeretnénk megszabadulni, és a hétvégi buliban bátran feszíteni a legjobb ruhánkban. Lehetséges ez? Van erre mód? Igen, nemcsak lehetséges, de a szabályokat betartva egészséges is.

Mielőtt fogyókúrára vagy diétára vállalkoznál, érdemes a háziorvosodhoz fordulnod, és megbizonyosodnod arról, hogy nincs olyan alapvető egészségügyi problémád, amit egy ilyen diéta súlyosbítana.

Igaz, ténylegesen nem veszítünk súlyt  24 óra alatt, de a  súlygyarapodást megállíthatjuk. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy beleférjünk az új ruhánkba, vagy egyszerűen csak jobban nézzünk ki a régiben.

A legfontosabb, hogy ne éheztessük magunkat, egyszerűen csak egészségesen, figyelmesen táplálkozzunk. Ha hosszú távon ragaszkodunk ehhez, az életmódunk is megváltozik és többé nem is lesz szükségünk fogyókúrákra!

Az interneten számos egynapos étrendet találunk, de óvatosnak kell lennünk, mert mint bármilyen fogyókúra, ez is veszélyes lehet. A szervezetet a megfelelő tápanyagoktól  megvonni, akár csak egy napra is, drasztikus következményekhez vezethet, különösen, ha az életvitelünket a megszokott módon kell folytatnunk. Ahhoz, hogy veszítsünk felfújódásunkból és fogyjunk egy nap alatt, a titok mindösszesen annyi, hogy egyszerűen CSAK gyümölcsöt és zöldséget együnk és kerüljük a zsíros, kalóriadús ételeket, cukrozott italokat.

Egy nap alatt ezzel a fajta diétával a szervezetünk nem fog tápanyaghiánytól szenvedni. Ha húst nem eszünk azzal valójában csak jobban fogjuk érezni magunkat, hiszen a hús emésztése sok időbe telik és nehéz feladat szervezetünk számára. (Néhányan a hús fogyasztása után puffadást éreznek.)  Ha mégis szükséged van extra tápanyagra, úgy hús helyett halat egyél.

Példa az egynapos diétára:

Reggeli:

Reggelizz gazdagon, mert a napi üzemanyagodat ezzel töltöd fel. Ha túl keveset eszel reggelire az legyengíthet a nap folyamán. Kerüld a fehér kenyeret, csak teljes kiőrlésűt egyél.

Ebéd:

Ebédre gyümölcs az ideális. Vegyünk például egy banánt, mangót, narancsot vagy más ízletes gyümölcsöt. Az uborka és egy nyers sárgarépa is kiválóan telít.

Vacsora:

A könnyű, kora esti vacsora kulcsfontosságú. Jó vacsora a nyers vagy enyhén főzött sárgarépa és a brokkoli, ami nem hagy éhezni. Egy gyors séta körülbelül 2 órával vacsora után hatékonyan segít a fogyásban.

Étkezések között egy alma kiváló táplálék, de ne felejtsük el, van aki a túl sok gyümölcs fogyasztásától felpuffad, ezért ezen a napon ne együnk túl sok gyümölcsöt.

Italok:

Igyál vizet, és igyál sokat belőle. Ez arra ösztönzi a szervezetedet, hogy megszabaduljon a korábban felhalmozott felesleges folyadéktól. A csalántea vízhajtó hatású de a koffein tartalmú teák inkább megkötik a vizet, ahogy a kávé és a kóla is. Kerüld a koffeint, a szénsavas üdítőket.

Ha ezt az étrendet követed egy napig a gyomrod éppannyira zsugorodik össze, hogy az új ruhádban remekül mutass!

Súlyt veszíteni egy nap alatt gyakorlatilag lehetetlen, de vannak diéták, amik ugyan hosszabb idő alatt, de ténylegesen segítenek a súlyvesztésben:

90 napos diéta   13 napos diéta   Káposztaleves diéta   Fogyókúra tippek 

 Okinawa diéta   Paleolit diéta   Tojás diéta

Címkék: fogyókúra diéta fogyás gyors fogyás fogyókúra tippek diéta fogyás napos diéta

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://testunkegeszsegunk.blog.hu/api/trackback/id/tr204173156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Google
süti beállítások módosítása