Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Receptek képekkel

Facebook Oldal

Friss topikok

Utolsó kommentek

  • Gyingizik: Annyit fűznék hozzá, hogy úgy is megerjed, hogy ha csak alma, víz kevés cukor van benne. Sörélesztő és fekete kenyér nélkül is kiforr ecetté. Nagyon könnyű elkészíteni, én két éve csináltam gyenge m... (2022.02.02. 11:39) Almaecet diéta
  • Pierr Kardán: Igazi magyaros szendvicskrém: 25 dkg pacalpörköltből kiszedett pacalcsíkokat késes aprítóban 1 kis fej apróra vágott lilahagymával és 1 cső vékony szeletekre vágott erőspaprikával össze kell dolgozn... (2021.02.16. 11:20) Isteni Szendvicskrém Receptek
  • : Olaj, vegeta, majonéz, mustár, sonka, tejföl, töpörtyű, sajtkrém, májkrém, vaj, tömlős sajt, margarin-ezek 3/4-e ugyanolyan ipari szemét hivatalosan, mint mondjuk a pizza-cola felállás. A zeller íz... (2021.02.16. 09:40) Isteni Szendvicskrém Receptek
  • Mikrobi: Csípős-savanyú halkrém 1 doboz olajos hal (az olaj csak módjával menjen bele) 1 evőkanál margarin 1 evőkanál magos dijoni mustár 1 kiskanál aji limon almaecetben fél fej lilahagyma bors oregánó A h... (2021.02.16. 09:40) Isteni Szendvicskrém Receptek
  • Mad Marx: Szuper! Köszi, bearanyoztátok a napomat, rég nevettem ilyen jót. (2020.11.18. 09:06) Gluténmentes,spirulinás sütemény recept
  • Utolsó 20

Van kérdésed?

Diétás ételek, gluténmentes receptek, paleo receptek, vegetáriánus receptek. Egészséges életmód, fitnesz, fogyókúra.

Leírás

Creative Commons Licenc

Tippek  ráncosodás ellen

 

-fogyokura-dieta-egeszseg-etelek-dieta-testunk.e-goes.com.jpg

1. Tipp ráncosodás ellen - Egészséges életmód
 

Az egészséges életmód erősen ajánlott mindenki számára. Próbálj hozzászokni  egészséges életmódhoz és a ráncok elhalványulnak. Az  egészséges és üde arcbőr legfontosabb feltétele a kiegyensúlyozott étrend. A bőr ragyogását az A, C-, E-és K-vitaminok fogyasztása segíti.

 Egynapos Tisztító léböjt kúra is segít a méregtelenítésben

2. Tipp ráncosodás ellen - A dohányzásról való leszokás
 

Bizonyított, hogy a dohányzás veszélyes az egészségre, mind az aktív és passzív dohányosok esetében. Ne felejtsd el, hogy a dohányzás fokozza a ráncok kialakulását. Kerüld el a füstös szórakozóhelyeket.

 

3. Tipp ráncosodás ellen - Elegendő alvásnyugodt alvas-egeszseg-etelek-dieta-blog.jpg
 

Az elegendő és minőségi alvás a testet a lelket erősíti és csökkentheti a ráncokat az arcon!

Tippek álmatlanság ellen

 

4. Tipp ráncosodás ellen - Kerüld a stresszt!
 

A stressz nagyon káros, és természetesen ráncok megjelenéséhez vezethet. Kerüld el a stressz okozta ráncokat az arcodon. 

 

5. Tipp ráncosodás ellen - Fényvédőszerek
 

Napfény az első számú oka a ráncok kialakulásának. Ha a napon kell tartózkodnod, ne felejtsd el használni fényvédő krémet. A fényvédő a ráncosodás mellett a bőrrák ellen is véd.

 

6. Tipp ráncosodás ellen - Háton alvás
 

Ha az oldaladon alszol, az az arc és az áll ráncosodását okozhatja.  Az összegyűrődött arcon a ráncok nem tűnnek el, és végül mély nyomokat hagynak.

 

7. Tipp ráncosodás ellen - Fogyassz halat, különösen a lazacot!Lazac omega-3.jpg
 

A halfogyasztás, amely magas fehérje-és omega-3 bevitelt jelent, segíti a bőr táplálását, segít megőrizni a bőr rugalmasságát, fiatalosságát  és természetesen, csökkenti a ráncokat. 

 

8. Tipp ráncosodás ellen - Fogyassz szójababot!
 

Az eddigi kutatások azt mutatják, hogy a szója segít megakadályozni a napsugárzás okozta bőrkárosodásokat. A szójababból készült étel kiegészítők hat hónap elteltével javítják a bőr szerkezetét.

 

9. Tipp ráncosodás ellen - Fogyassz  kakaót vagy étcsokoládét!A csokoládéval kapcsolatos tények és tévhitek-fogyas.jpg
 

A kakaó vagy étcsokoládé fogyasztása is védi a bőrt a nap sugaraival szemben.

Fokozza a bőrsejtek vérkeringését, simább megjelenést biztosít a bőrnek. 

Karcsúsít a csoki?

 

10. Tipp ráncosodás ellen - Fogyassz sok gyümölcsöt és zöldséget!
 

A gyümölcsök és zöldségek antioxidánsok. Az antioxidánsok olyan vegyületek, amelyek csökkentik a szabad gyökök hatását, így a bőr megőrzi a frissességét és ragyogását, védenek bizonyos napfény okozta károsodások ellen.

 

11. Tipp ráncosodás ellen - Ne mosd meg az arcod túl gyakran! 

Emma Stone-syolomag-olaj .jpg

 

A bőrgyógyászok szerint a túl gyakori arcmosás eltávolítja a természetes nedvességet és olajokat, melyek védik a bőrt a ráncosodás ellen. 

 

Emma Stone felfedte ragyogóan selymes bőrének titkát

 

13. Tipp ráncosodás ellen -  Alfa-hidroxi-savak (AHA)
 

Ezek a természetes anyagok segítenek  az elhalt hámsejtek eltávolításában, csökkentik az apró ráncokat, különösen a szem környékén  és serkentik a kollagén előállítását.

 

14. Tipp ráncosodás ellen - Retinoidok 
 

Tretinoin vagy közismert nevén Retin A,  egy természetes A vitamin fajta, ami megoldást jelent a ráncok ellen.

 

15. Tipp ráncosodás ellen -  C-vitamin
citrusok.jpg

A C-vitamin fogyasztása növeli a kollagén termelést, véd az  UVA és UVB sugarak ellen. Segít leküzdeni a pigmentáció okozta problémát és javítja a sérült bőr állapotát.

Szép bőr – Ránctalanító diéta

 

 

 

Ha tetszett a poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Címkék: ráncosodás ráncok ellen tippek ráncosodás ellen tipp ráncok ráncosodás elleni

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://testunkegeszsegunk.blog.hu/api/trackback/id/tr545290460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Google
süti beállítások módosítása