Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Receptek képekkel

Facebook Oldal

Friss topikok

Utolsó kommentek

  • Gyingizik: Annyit fűznék hozzá, hogy úgy is megerjed, hogy ha csak alma, víz kevés cukor van benne. Sörélesztő és fekete kenyér nélkül is kiforr ecetté. Nagyon könnyű elkészíteni, én két éve csináltam gyenge m... (2022.02.02. 11:39) Almaecet diéta
  • Pierr Kardán: Igazi magyaros szendvicskrém: 25 dkg pacalpörköltből kiszedett pacalcsíkokat késes aprítóban 1 kis fej apróra vágott lilahagymával és 1 cső vékony szeletekre vágott erőspaprikával össze kell dolgozn... (2021.02.16. 11:20) Isteni Szendvicskrém Receptek
  • : Olaj, vegeta, majonéz, mustár, sonka, tejföl, töpörtyű, sajtkrém, májkrém, vaj, tömlős sajt, margarin-ezek 3/4-e ugyanolyan ipari szemét hivatalosan, mint mondjuk a pizza-cola felállás. A zeller íz... (2021.02.16. 09:40) Isteni Szendvicskrém Receptek
  • Mikrobi: Csípős-savanyú halkrém 1 doboz olajos hal (az olaj csak módjával menjen bele) 1 evőkanál margarin 1 evőkanál magos dijoni mustár 1 kiskanál aji limon almaecetben fél fej lilahagyma bors oregánó A h... (2021.02.16. 09:40) Isteni Szendvicskrém Receptek
  • Mad Marx: Szuper! Köszi, bearanyoztátok a napomat, rég nevettem ilyen jót. (2020.11.18. 09:06) Gluténmentes,spirulinás sütemény recept
  • Utolsó 20

Van kérdésed?

Diétás ételek, gluténmentes receptek, paleo receptek, vegetáriánus receptek. Egészséges életmód, fitnesz, fogyókúra.

Leírás

Creative Commons Licenc



bogyos_gyumolcsok_dietazz_velem_ezen_a_nyaron_600x.jpg
tumblr

 5 napos tisztító zöldség-gyümölcs kúra

A kúra ideje alatt kizárólag gyümölcsöket és nyers, párolt, főtt, grillezett vagy sütőben sült zöldségeket fogyaszthatsz (kevés olívaolajt vagy szőlőmag olajat használhatsz).

Napjában többször egyél kis mennyiségben változatos értékes zöldségféléket. Minél több nyers étel szerepel az étrendben, annál hatékonyabban tisztítod a bélrendszert, annál erőteljesebb a méregtelenítő hatás.

A zöldségek és gyümölcsök rostjai kipucolják a méreganyagokat, eltelítenek és optimalizálják az anyagcserét. Az öt nap alatt a salakanyagok távozásának köszönhetően akár 3, nagyobb súlyfelesleg esetén 4 kg súlyveszteséggel is számolhatsz.  

A rendszeres mozgás, a jóga, a futás, a biciklizés, az úszás és az összes szabadtéri sport a csábít minket lendületbe. (Hogyan fogyhatunk le nyáron? Titkok a jógamesterektől) Szakértők szerint a táblálkozás befolyásolja elsősorban a súlyunkat.

FOGYÓKÚRA TABLETTÁK

 

Nyáron személyes kedvencem a dinnye diéta, mert ízletes, hatásos és még a megfelelő folyadékbevitelt is könnyedén teljesítjük vele. Ha te a változatosabb étrendet szereted, kezdj bele egy  tisztító zöldség-gyümölcs kúrába.

 
Egy tisztító zöldség-gyümölcs kúra felfrissít. A tisztító kúra során nemcsak a test tisztul ki, de a fogyókúránk is hatásosabb lesz.

 5 napos tisztító zöldség-gyümölcs kúra

A kúra ideje alatt kizárólag gyümölcsöket és nyers, párolt, főtt, grillezett vagy sütőben sült zöldségeket fogyaszthatsz (kevés olívaolajt vagy szőlőmag olajat használhatsz).

Napjában többször egyél kis mennyiségben változatos értékes zöldségféléket. Minél több nyers étel szerepel az étrendben, annál hatékonyabban tisztítod a bélrendszert, annál erőteljesebb a méregtelenítő hatás.

A zöldségek és gyümölcsök rostjai kipucolják a méreganyagokat, eltelítenek és optimalizálják az anyagcserét. Az öt nap alatt a salakanyagok távozásának köszönhetően akár 3, nagyobb súlyfelesleg esetén 4 kg súlyveszteséggel is számolhatsz.

spirulina_spirulina_spirulina_egy_szikla_szilard_modja_a_ver_lugositasanak.png

A spirulinát a japánok

betegségmegelőzésre használják.

Allergia, daganatos megbetegedések,

a test elsavasodását visszaállítja.

Fokozza a szervezet öngyógyító képességét.

Tapasztalatok szerint a csontritkulást is visszafordítja!

 

Léböjt diéta 

léböjt diéta tavasszal és nyáron változatos turmixokkal, színes ínycsiklandozó gyümölcs,-és zöldséglevekből áll. Ajánlott teljes méregtelenítés, vagy drasztikus súlycsökkentés érdekében. 

Nyáron könnyű a diéta

Az ízletes friss zöldségek a hamvas barack a ropogós alma az édes bogyós gyümölcsök csak úgy kínálják magukat mindenhol. Talán a meleg is segíti az elhatározást, de ilyenkor valóban könnyű a fogyás. 

Olvass tovább a bogyós gyümölcsökről:

Goji bogyó,

Feketeszeder

Acai bogyó 

Cseresznye

Szőlő


 

Nyári Recept ajánlatok:

Persze, epres joghurt mindenhol kapható, de a sok friss eper láttán, magam is elcsábultam. Kevertem magamnak házilag epres joghurtot.

Ne felejtsd el az elegendő mennyiségű (legalább 2 liter) kalóriamentes folyadékot meginni!

Kitartásod eredménye a fölösleges testzsír gyors és tartós lebontása a kívánt területről.

14 fogyókúra alapszabály.jpg Fogyókúra tippek>>

Ha tetszett a poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Címkék: gyümölcs fogyókúra diéta fogyás dinnye gyümölcsök fogyni diéta fogyás Tisztító kúra

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://testunkegeszsegunk.blog.hu/api/trackback/id/tr224650429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anima_trix 2012.08.02. 06:37:30

Nekem sajna sosem könnyű rávennem magam. Én a kaja mennyiségén ritkán változtatok,inkább próbálom mozgással ledolgozni a felesleget, kerékpározok. Jó kis kikapcsolódás. Az országban rengeteg helyen vannak bringaPONTOK, bátran vágunk neki mi is ismeretlen helyeknek minu.me/-bringaprogram Van hová befordulni :)

sélli_ 2015.06.22. 18:06:56

Hat azert azt megnezem hogy valaki 5 napig zsinorban cask zoldseget meg gyumolcsot eszik...
A masodik nap felenel mar elajulnek. Szeirntem semi baj nincs azzal ha sovany hust (pulyka, csirke, hal) grillezve eszed a zoldseggel. Kell a feherje is.
Sot, meg abba sem halt bele senki ha ne adj isten egy szelet piritost vagy fott krumplit megevett a hus/zoldseg melle.
Szerintem az 5 nap zsinorban tulsagosan megterheli a szervezetet.

Trouble 2015.06.22. 18:31:12

@sélli_: Na és Jézus a sivatagban ?

zZz 2015.06.23. 06:41:07

Ó remek, egy önmagát egészségesnek beállító oldal kifejezetten káros, párnapos fogyókúrát (diéta =/= fogyókúra) ajánl, na pláne méregtelenítő kúrát.

Hogy az ilyen kúráknak meg a méregtelenítésnek mennyire van értelme, azt elmondta dr. Zacher Gábor toxikológus, akit valóban érdekel az egészsége, megtalálja a megfelelő cikkeket a google vagy más kereső segítségével.
Mindenesetre kis gondolatébresztő: a szervezet folyamatosan regenerálja magát, sejtek pusztulnak el és ezeket pótolni kell, ill. a meglévőknek is regenerálniuk kell magukat. Hogy miből? A vitaminok ide önmagukban édes kevesek. Fehérje kell, ami a zöldségekben és gyümölcsökben nemigen van, amennyi van, az még töredéknek is kevés. Emellett az egészséges szervezetnek zsír is kell. Az sem sok fordul elő a zöldség/gyümölcs párosban.
A szervezet viszont igényt fog tartani a fehérjére és egy helyről fogja tudni beszerezni: az izmokból. El is kezdi lebontani, így a fogyás egy része az izmokból fog történni, míg közben a zsírpárnák megmaradnak.

Másik, másodrangú megjegyzés.
"Talán a meleg is segíti az elhatározást, de ilyenkor valóban könnyű a fogyás."
Miért is? A gyümölcsöktől? Én őszintén szólva nem hiszem, sőt. Hidegben a szervezetnek küzdenie kell, hogy melegen tartsa magát, ezt pedig csak energiafelhasználással tudja elérni. Tehát a meleg pont nem segít a fogyásban. Hogy mitől lehet, hogy esetleg melegben többet fogyhatunk? (Már ha egyáltalán ez igaz...) Szerintem azért, mert egész egyszerűen melegebb időben többet mozgunk, hidegben pedig inkább bevonulunk a négy fal közé. Nem hiszem, hogy a zöldségek/gyümölcsök miatt, hiszen azok télen is vannak ma már, igaz, kisebb választékban és drágábban.

Abba meg ne is menjünk bele, hogy a pár napos "diéták" mennyit is érnek. Akinek van akár egy kevés kis sütnivalója és nem hajlamos az önbecsapásra, az pontosan tudja, hogy bármiféle változást is csak hosszútávon lehet elérni, az ilyen pár napos divatmaszlagok semmit nem érnek.

hát, ez gáz 2015.06.23. 14:00:54

Aki kitalálta a léböjtkúrát, megérdemelne egy alapos verést!
Én abban hiszek, hogy az év 365 napjában odafigyelek, hogy mit, mikor, mennyit. Ebbe néha még egy kis süti is belefér. Nem bonyolult, koplalni sem kell, és véleményem szerint tartós eredményt csak így lehet elérni.

Dr_utcai_arcos 2015.06.23. 14:00:59

"Kitartásod eredménye a fölösleges testzsír gyors és tartós lebontása a kívánt területről." Ó hát persze. Az tényleg így működik. Jó lenne már, ha az ilyen áltudományos blogok "fogyás" helyett "átmeneti súlyvesztést" írnának.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2015.06.23. 14:01:01

Én sem tartom jónak az egysíkú diétákat. Mostanság fogytam le 22 kilót. 720 nap alatt. A cél 1 kg/hónap volt és ezt majdnem tudtam is tartani. Ettem gyümölcsöt és zsíros kenyeret is. Mértékkel.

Krumpli Bogart 2015.07.17. 17:30:43

Én rendszeresen böjtölök, a Lutzner féle gyógyböjtöt alkalmazom.

Mindig mosolygok az "elájulnék", meg "káros a szervezetre" károgásokon.

A dédszüleim, nagyszüleim rendszeresen böjtöltek, mert a böjt a természetes életciklus része volt, amíg nem volt ipari élelmiszer-termelés.

Tél végére elfogyott a kaja, akkor jött a húsvétig tartó tavaszi böjt.
Nyáron sok munka volt a földeken, nem értek rá húst sütni, meg az állatok is még növésben voltak, ezért zöldséget és gyümölcsöt ettek.
Ősszel a betakarítási időszakban egyre nehezebbek voltak a mg-i munkák, az dő is hűvösebb lett, az állatok is megnőttek, ekkor kezdtek el tartalmasabb, húsos kajákat enni, majd jött a tél, a téli ünnepek, amikor beindult a vendégjárás, a disznóvágások, az esküvők, szóval a zabálások időszaka, ami farsangig tartott.

Ez a helyes ciklikusság akadályozta meg, hogy zsírdisznók legyenek az emberek.
Ma nincs ciklikusság, nincs böjt, nincs normális (kardió) fizikai munka a mindennapokban és ebbe fogunk beledögleni.

Régen a ruhákat tartós anyagból, hosszú távra készítették és belefértek 15 év múlva is.
Google
süti beállítások módosítása