Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Receptek képekkel

Facebook Oldal

Friss topikok

Utolsó kommentek

  • Gyingizik: Annyit fűznék hozzá, hogy úgy is megerjed, hogy ha csak alma, víz kevés cukor van benne. Sörélesztő és fekete kenyér nélkül is kiforr ecetté. Nagyon könnyű elkészíteni, én két éve csináltam gyenge m... (2022.02.02. 11:39) Almaecet diéta
  • Pierr Kardán: Igazi magyaros szendvicskrém: 25 dkg pacalpörköltből kiszedett pacalcsíkokat késes aprítóban 1 kis fej apróra vágott lilahagymával és 1 cső vékony szeletekre vágott erőspaprikával össze kell dolgozn... (2021.02.16. 11:20) Isteni Szendvicskrém Receptek
  • : Olaj, vegeta, majonéz, mustár, sonka, tejföl, töpörtyű, sajtkrém, májkrém, vaj, tömlős sajt, margarin-ezek 3/4-e ugyanolyan ipari szemét hivatalosan, mint mondjuk a pizza-cola felállás. A zeller íz... (2021.02.16. 09:40) Isteni Szendvicskrém Receptek
  • Mikrobi: Csípős-savanyú halkrém 1 doboz olajos hal (az olaj csak módjával menjen bele) 1 evőkanál margarin 1 evőkanál magos dijoni mustár 1 kiskanál aji limon almaecetben fél fej lilahagyma bors oregánó A h... (2021.02.16. 09:40) Isteni Szendvicskrém Receptek
  • Mad Marx: Szuper! Köszi, bearanyoztátok a napomat, rég nevettem ilyen jót. (2020.11.18. 09:06) Gluténmentes,spirulinás sütemény recept
  • Utolsó 20

Van kérdésed?

Diétás ételek, gluténmentes receptek, paleo receptek, vegetáriánus receptek. Egészséges életmód, fitnesz, fogyókúra.

Leírás

Creative Commons Licenc

ráncosodás ellen. 600x.jpg

A napfényre készüljünk fel időben, így tesz szert bőrünk optimális védelemre.

A szépítő vitaminok segítségével készüljünk fel már most a nyári napsütésre.

A napfény arcunkat nemcsak jólesően cirógatja, hanem serkenti a bőrben a sejtosztódást is.

 Bizonyos környezeti tényezők, mint a magas ózonszint, a levegőben található sejtroncsoló szabad gyökök és a túl sok napfény az első számú "ráncosítók" közé sorolhatók. Fontos, hogy az érzékeny arcbőr már a nyaralás előtt védelmet nyújtó ápolásban részesüljön.

A vitaminok és gyümölcssavak elsimítják a kis ráncocskákat, építik belülről a bőrt, és kölcsönöznek sugárzó frissességet!

Ránctalanító szépségvitaminok

 

 

Az A-, a C- és az E-vitaminok, valamint a biotin és a panthenol hatása belülről kifelé érvényesül. Külsőleg is csak ez az "ötös" simítja az arcbőrt.

A-VITAMIN: 

Az A-vitamin körülbelül 40 származékával együtt nagyon fontos javító szerepet tölt be a bőr területén. Béta-karotin (az A-vitamin előanyaga) formájában elsősorban a sárgarépában, a spenótban és a zöld leveles salátákban található, sok A-vitamin van a tejben, a tejtermékekben és a tojássárgájában.

Az A- és E-vitaminokat hidratáló gyümölcssavakkal kombináltan ideális ránctalanító szert nyerünk. Serkenti az epidermiszben (a bőr legfelső rétegében) a sejtek növekedési és megújulási folyamatait, stimulálja a sejtosztódást, és pozitívan hat a kollagén képződésre is.

ranctalanito vitaminok.600x.jpg

C-VITAMIN: 

A C-vitamin erősíti a bőr alatti kötőszövetet, szilárdságot és egyben rugalmasságot kölcsönöz. A grépfrút, a narancs és a citrom bőségesen tartalmazza. Frissítik és feszessé teszik a bőrt.

Zsíros bőrnek a citrom ideális ápolószer. A száraz bőrűek használják óvatosan a citromot, s keverjenek hozzá valamilyen ápoló hatású olajat (például jojoba olajat). A citrom ugyanis oldja a zsírt, emiatt a tiszta citromlé a száraz bőrt nagyon kiszáríthatja.

BIOTIN:

 a B-csoport vitaminja védi a bőrt a kiszáradástól, és megelőzi a pikkelyképződést. A biotin segítségével egyenletesen barnul a bőr, s barnaságát hosszú ideig megőrzi. Extra adag vitamin erősítheti a bőrt és a körmöket. Természetes forrásai az élesztő, a tojássárgája és az olajos magvak.

DXN Ganozhi szappan jótékony hatással lehet a különböző bőrbetegségekre és az ekcémás bőrre a benne található ganodermának köszönhetően.
- Az egész test tisztítására alkalmas,
- A babák érzékeny bőrére is kiváló,
- Borotválkozásra is használható.
A DXN Ganozhi pecsétviaszgombás szappanban lévő ganoderma jó hatásai a bőrre:
- Gyulladáscsökkentő
- Antihisztamin hatás
- Antimikrobiális hatás
- Antioxidáns hatás
- Sebgyógyulást elősegítő hatás
A higiéniai és a kozmetikai termékekben található ganoderma a fenti öt tulajdonsággal támogatja bőrünk egészségét és helyreállítja a fiatalos ragyogását.
Nyerd vissza vagy őrizd meg a bőröd fiatalságát!
Érezd a különbséget! Élvezd az egészséget!
Milyen előnyei vannak?
- Jó izzadás és testszagok ellen
- Jó az érzékeny bőr számára
- Segíthet a zsíros bőr, a pattanások, aknék, egyéb bőrproblémák esetén
- Finoman tisztítja a bőrt
- Eltávolítja a felesleges zsírt anélkül, hogy a bőr szerkezetét rontaná
- E- vitamint tartalmaz
- A bőrt frissíti, élénkíti
- Antioxidánsként is működik
- Kiegyensúlyozza a bőr PH-ját
- Minden bőrtípusra alkalmas, akár az egész testre, az arc és a kezek tisztítására, biztosítja a bőr számára a szükséges tápanyagokat
- Felnőtteknek , borotválkozás esetén is, de gyermekeknek és csecsemőknek gondos ápolást biztosít.

E-VITAMIN: 

a szabad gyököket, melyek a hámsejteket is károsíthatják, kevésbé agresszív anyagokká alakítja át. Emellett a sejtmembránban raktározódik, megvédi (óvja) a bőrt a túl erős UV-sugárzás következményeitől, és aktiválja a természetes védőenzimeket. Ezért használják előszeretettel az E-vitamint a napvédő készítményekben. A búzacsíra-olaj, az avokádó, a zöldborsó és a napraforgómag bőségesen tartalmaznak E-vitamint.

PANTHENOL: 

A panthenol szépség megőrző a javából! Támogatja a hámsejtek energia- és anyagforgalmát, elősegíti a sejtosztódást, nyugtatja és gyógyítja a bőrt. Emellett fokozza a víz megkötését a kötőszövetekben, ezáltal a bőr nagyobb védelmet és rugalmasságot nyer. Nagy mennyiségben található a brokkoliban, az élesztőben, a korpában és a görögdinnyében.

A vitaminok önmagukban vagy gyümölcssavakkal kombinálva alkalmazhatók. 

Fontos! 

A gyümölcssavak megnyitják a pórusokat, mélyen a bőrbe hatolnak, és szabaddá teszik az utat a vitaminok számára. 

Még a nyaralás idején is ügyeljünk az elegendő alvásra, mert ez a ráncok elleni harcban alkalmanként csodát művel! A sejtosztódás éjfél és hat óra között a legintenzívebb. Ezt a természetes szabályozási folyamatot elősegíthetjük azzal is, ha esténként vitamintartalmú éjszakai krémet használunk.

 

Gyümölcsös arcápolás:

A citromos arcvíz tisztító, bőrsimító és frissítő hatású. Szűrjük át három citrom levét, keverjük össze két-két csepp grépfrút-, citromfű- és levendulaolajjal. Adjunk hozzá kevés vizet, és dörzsöljük át vele arcunkat. Nagyon száraz bőrre víz helyett inkább tisztítótejet használjunk.

10 egészséges érv a hűsítő limonádé mellett

Frissen facsart citromléből és vízből, mézzel ízesítve készül a citromos víz, amely ízletes és jótékony hatású is egyben. Új életre kelti és tisztítja a bőrt. Egy evőkanál citromlé, ugyanennyi méz és 1/8 liter felforralt víz keverékét egy zárható üvegben a hűtőszekrényben frissen tarthatjuk. Reggelente és esténként vigyük fel az arcra. Akinek szárazabb a bőre, adjon még hozzá egy kis mandulaolajat.

 

Ránctalanító diéta >>

  

Ha tetszett a poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Címkék: arctisztítás ránctalanítás Arcápolás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://testunkegeszsegunk.blog.hu/api/trackback/id/tr385799216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Google
süti beállítások módosítása