Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Receptek képekkel

Facebook Oldal

Friss topikok

Utolsó kommentek

  • Gyingizik: Annyit fűznék hozzá, hogy úgy is megerjed, hogy ha csak alma, víz kevés cukor van benne. Sörélesztő és fekete kenyér nélkül is kiforr ecetté. Nagyon könnyű elkészíteni, én két éve csináltam gyenge m... (2022.02.02. 11:39) Almaecet diéta
  • Pierr Kardán: Igazi magyaros szendvicskrém: 25 dkg pacalpörköltből kiszedett pacalcsíkokat késes aprítóban 1 kis fej apróra vágott lilahagymával és 1 cső vékony szeletekre vágott erőspaprikával össze kell dolgozn... (2021.02.16. 11:20) Isteni Szendvicskrém Receptek
  • : Olaj, vegeta, majonéz, mustár, sonka, tejföl, töpörtyű, sajtkrém, májkrém, vaj, tömlős sajt, margarin-ezek 3/4-e ugyanolyan ipari szemét hivatalosan, mint mondjuk a pizza-cola felállás. A zeller íz... (2021.02.16. 09:40) Isteni Szendvicskrém Receptek
  • Mikrobi: Csípős-savanyú halkrém 1 doboz olajos hal (az olaj csak módjával menjen bele) 1 evőkanál margarin 1 evőkanál magos dijoni mustár 1 kiskanál aji limon almaecetben fél fej lilahagyma bors oregánó A h... (2021.02.16. 09:40) Isteni Szendvicskrém Receptek
  • Mad Marx: Szuper! Köszi, bearanyoztátok a napomat, rég nevettem ilyen jót. (2020.11.18. 09:06) Gluténmentes,spirulinás sütemény recept
  • Utolsó 20

Van kérdésed?

Diétás ételek, gluténmentes receptek, paleo receptek, vegetáriánus receptek. Egészséges életmód, fitnesz, fogyókúra.

Leírás

Creative Commons Licenc

A külső számít!  Itt találsz pár jó ötletet, hogyan tedd magad szebbé, vonzóbbá, mi több sikeresebbé! Nos, úgy döntöttünk, hogy a legjobb forrásokból megtudjuk, hogyan lehet a kortalan külsőt, természetesen elérni. Ha nincs is meg a fiatalság forrása, pár nagyon egyszerű tanács bármikor jól jöhet.

 

 

  Tüntessük el a szem alatti táskákat


A szem alatti táskákat alvással lehet a leghatásosabban száműzni. A stresszes élet a rohanó világ mindenkit megvisel. Hagyj időt magadnak és aludd ki magad legalább a hétvégeken.

 

Méregtelenítés, méregtelenítő kúra

 

Használjunk kevesebb sminket
A kevesebb smink többet jelent! Használj kevesebb alapozót, mert a sok krém könnyen kihangsúlyozhatja a ráncokat. Mindíg minőségi termékekkel ápoljuk és sminkkeljük magunkat. A legjobb hatás elérése érdekében az arcot sminkelés előtt mindíg alaposan tisztítsuk meg. 

 

 Ajkak


Ahogy közeledünk a 40-es éveinkhez az ajkak természetesen kezdik elveszíteni kövérségüket. A szájfény lehetővé teszi, hogy az ajkak továbbra is természetesen duzzadtnak látszódjon. Ha kicsit többet használunk az megbocsátó, mert az ajak nem kap semmilyen durva vonalat. 


 A ruha formája

Tanuld meg, mi áll jól Neked, mert akkor érezed jól magad, ha biztos tudatában vagy annak, hogy a legjobbat hoztad ki magadból. Böngéssz stílus és színek között, keressd a ruhákat, amik követik a test vonalát. Hangsúlyozd ki a legelőnyösebb testrészeidet!

Idővel egyre inkább fontosabbá válik, hogy mi áll jól hozzánk, mi illik az egyéniségünkhöz? Frissítsük fel ruhatárunkak új kiegészítőkkel, tartozékokkal.

A legkevésbé kedvelt testrészeinken sötétebb színű ruhát viseljünk, viszont hangsúlyozzuk ki előnyös testrészeinket.

Fogyókúra tippek itt >>

 

fogfeherites eperrel-.jpgFogfehérítés


A fogak színe nagyban befolyásolja hány évesnek latszunk! Egy fogfehérítés akár 5-8 évet is csalhat az életkorunkból. Általános szabály, hogy a fogak színének összhangban kell lennie a szemfehérje színével. Ezért a fogak színe le legyen túl rikító fehér, mert az hamis hatást kelt. 

Fogfehérítés otthon 

 

Dohányzás


Ha fiatal és szép akarsz maradni, akkor el kell dobni a cigarettát. A dohányzás jelentős károkat okoz a fogazatnak, súlyos probléma a rossz lehelet, fogíny vérzése és a foghullás. A dohányfüst öregíti, ráncosítja az arcbőrt, mély barázdákat eredményez az évek során.

Ránctalanító diéta

 

Használjunk fényvédőt

A jó fényvédő segít megelőzni a ráncokat. Használjunk fényvédőt minden nap, még a borús téli hónapokban is. A fényvédő faktor csak káros sugarak és a leégés ellen véd, és nem fogja megakadályozni az egészséges barnaság megszerzését. Soha ne felejtsük el bekenni kézfejünket, az előrehaladó kor első árulkodóját. Csak Természetes hatóanyagokból készült, mesterséges konzerváló,-és illatanyagoktól mentes készítményeket használjunk.

 

Szeretnél egyenletesen, foltmentesen lebarnulni? Itt a barnulást elősegítő diéta!



 Hajápolás

Ha jól sikerül egy frizura, az igazán feldob minket, arcunk is kivirul, büszkébb tartást veszunk fel. Jól érezzük magunkat. De az évek során, ahogy öregszünk a haj elkezd vékonyodni, esetenként a nők elveszíthetik haj sűrűségüknek akár hajuk 50%-át is . Ne essünk pánikba. A hajerősítő termékek, kozmetikailag erősítik és duzzasztják a hajat, így azok vastagabbak és jobban kezelhetőbbek lesznek. 

Hajhullás okai, természetes módszerek hajhullás ellen

 

Szépségszalon otthon – Egészség, szépség neked is

 

Ha tetszett a poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Címkék: tanácsadás szépség arcápolás szépségápolás smink hajápolás bőrápolás sminkelés szemfestés fiatalító tippek

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://testunkegeszsegunk.blog.hu/api/trackback/id/tr323034869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Google
süti beállítások módosítása