Spárga?
Igen, a spárga az egyik legjobb választás fogyókúrás ételekhez. A zöld vagy fehér színű spárga az egyik legegészségesebb fogyókúrás növény.
A spárgát enyhe íze tökéletessé teszi mind a sós és csípős ételekhez. Ezen felül gyerekjáték elkészíteni.
A Spárga egészségügyi előnyei a következők:
- A folsav - alapvető fontosságú az egészséges szív-és érrendszerre
- Vérnyomáscsökkentő káliumot tartalmaz
- A magas triptofán tartalma kitűnő hangulat javító. Hangulatjavító ételek és vitaminok
- A vitaminokban gazdag zöldség A-, B- és C-vitaminban rendkívül gazdag
Sült spárga sárgabarack-mázzal recept
Hozzávalók:
- 1/2 kg felaprított spárga
- 2 evőkanál sárgabarack befőtt
- 1 evőkanál szójaszósz
- 1 / 4 teáskanál darált fokhagymával
- 1 / 8 teáskanál só
Elkészítése:
Melegítsük elő a sütőt 200 °C fokra.
Helyezzük a spárgát kifóliázott sütőedénybe. Erre öntsük rá a sárgabarack befőtt a szójaszósz, a fokhagyma, és a só keverékét. Lefedve Süssük 200°C fokon 10 percig, vagy amíg a spárga ropogós nem lesz. Azonnal tálaljuk.
Írd meg nekünk tapasztalatodat, véleményedet.
Utolsó kommentek