Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Receptek képekkel

Facebook Oldal

Friss topikok

Utolsó kommentek

  • Gyingizik: Annyit fűznék hozzá, hogy úgy is megerjed, hogy ha csak alma, víz kevés cukor van benne. Sörélesztő és fekete kenyér nélkül is kiforr ecetté. Nagyon könnyű elkészíteni, én két éve csináltam gyenge m... (2022.02.02. 11:39) Almaecet diéta
  • Pierr Kardán: Igazi magyaros szendvicskrém: 25 dkg pacalpörköltből kiszedett pacalcsíkokat késes aprítóban 1 kis fej apróra vágott lilahagymával és 1 cső vékony szeletekre vágott erőspaprikával össze kell dolgozn... (2021.02.16. 11:20) Isteni Szendvicskrém Receptek
  • : Olaj, vegeta, majonéz, mustár, sonka, tejföl, töpörtyű, sajtkrém, májkrém, vaj, tömlős sajt, margarin-ezek 3/4-e ugyanolyan ipari szemét hivatalosan, mint mondjuk a pizza-cola felállás. A zeller íz... (2021.02.16. 09:40) Isteni Szendvicskrém Receptek
  • Mikrobi: Csípős-savanyú halkrém 1 doboz olajos hal (az olaj csak módjával menjen bele) 1 evőkanál margarin 1 evőkanál magos dijoni mustár 1 kiskanál aji limon almaecetben fél fej lilahagyma bors oregánó A h... (2021.02.16. 09:40) Isteni Szendvicskrém Receptek
  • Mad Marx: Szuper! Köszi, bearanyoztátok a napomat, rég nevettem ilyen jót. (2020.11.18. 09:06) Gluténmentes,spirulinás sütemény recept
  • Utolsó 20

Van kérdésed?

Diétás ételek, gluténmentes receptek, paleo receptek, vegetáriánus receptek. Egészséges életmód, fitnesz, fogyókúra.

Leírás

Creative Commons Licenc

Túl szép, hogy igaz legyen? Hogyan hat a csokoládé diéta?

 

csokidieta.jpg

A csokoládé mértékkel való fogyasztása segít a fogyásban

 

A csokoládé diéta mennyi csokit lehet enni?

 

Újabb tesztek és vizsgálatok után, a csokoládé ismét bebizonyította, hogy egy áldás az egészségnek.

Van azonban egy kitétel. Csak az étcsokoládé egészséges. A tejcsokoládé, a  fehércsokoládé, vagy ezek bármilyen kombinációja már nem egészséges.

 

Ennek oka az étcsokoládé gazdag flavanoid tartalma

Sosem gondoltad volna, hogy ezzel az élvezetes ízharmóniával lefogyhatsz.

Holland kutatók megvizsgálták az  étcsokoládé és a kakaó antioxidáns hatását, és kimutatták, hogy az hasonló a vörösbor és a tea hatásához.

A 470 idősebb férfit vizsgáltak és követték nyomon az eredményeket  több mint 15 évig.

A 2006-ban megjelent eredmények csodálatosak voltak, azok akik több kakaót fogyasztottak fele annyi valószínűséggel halnak meg szív-és érrendszeri betegségben, mint azok, akik a legkevesebb kakaót fogyasztották.

A kutatók arra a következtetésre jutottak, hogy a megnövekedett élettartam az alacsonyabb vérnyomásnak köszönhető.

 Az étcsokoládé  javítja az állóképességet is

 

Az újabb vizsgálatok kimutatták, hogy az étcsokoládé  javítja az állóképességet. A kísérlet, a Journal of Proteome Research című ujságban volt publikákva, ahol  laboratóriumi egereket teszteltek futópadon.

A csokoládét fogyasztó egerek 50 százalékkal hosszabb ideig és képesek voltak futni, amit a láb izom hajszálerek 30 százalékkal nagyobb teljesítménye tett lehetővé számukra mivel több oxigént biztosítottak  az izmaik számára. 

 Ízfokozó, zsírégető csokoládé 

 

Egy koppenhágai Egyetem kutatói megállapították, hogy kevésbé sóvárgunk az édes, sós és zsíros ételek után, ha csokoládét esszük  (Ohh!).

Ügyeljünk arra, hogy étcsokoládé válasszunk. Bár talán furcsán hangzik, de az étcsokoládé is az alacsony GI tartalmú ételek közé tartozik. Az étcsokoládé tejből, zsiradékból és szacharózból áll, és tele van antioxidánsokkal.

Heti egy alkalommal fogyasszunk jó minőségű 70-80% kakaó tartalmú étcsokoládét, elég belőle 4-5 kiskocka. 

Ha a csokoládé diéta mellett döntesz:
 

Most először meg kell győződnöd arról is, hogy  van egy egészséges étkezési terved és rendszeresen mozogsz. Vagyis egy egészséges életforma mellé a csokoládét bátran hozzácsatolhatod.

Minden diétának van sötét oldala....

Csoki diéta sötét oldala.jpgFotó:paidtoloseit.com

A csokoládé diétanál a lehetőségek korlátlanok. A csokoládé napi fogyasztása is lehetséges, de figyelj, hogy a mennyiségben kisebb legyen.

Ha úgy döntesz inkább hetente kétszer, de többet eszel a csokiból, az még mindig elfogadható, hisz csak egy-két kocka csokira van szükséged. Ne vidd túlzásba, mert beigazolod a csokoládé diéta kételkedőinek jóslatát.

Ha pedig te is a csokoládé diéta kételkedői közé tartozol, nézz utána a neten, kutass a helyi könyvtárban.vagy kérdezd meg az orvosod vagy táplálkozási tanácsadót.  

Mi is élvezzük a csokoládét minden nap!

 

A csokoládé, a gyerekek igazi kedvence most új dimenziót kapott! 

 

 

Az élvezetes ízharmónia mellé az egészségvédő ganoderma kivonat társul, és ezzel megvalósult az igazi gyógyhatású habos kakaó.

cocozhi_package_ganodermashop.jpg

Sosem gondoltad volna, hogy ezzel az élvezetes ízharmóniával lefogyhatsz.

forrás

 

Bőrkondicionáló csoki fürdő

 

Facebook oldalunk

Ha tetszett a poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Címkék: csokoládé csoki diéta csokoládé diéta

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://testunkegeszsegunk.blog.hu/api/trackback/id/tr205632710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Google
süti beállítások módosítása