A csicsóka ránézésre hasonlít a krumplihoz, de egy kicsit édeskésebb az íze, és akár nyersen is ehető
3 LÉLEGZETELÁLLÍTÓ HATÁSA A CSICSÓKÁNAK
A csicsókát nem kell meghámozni,csak jó alaposan körömkefével vagy dörzsölős szivaccsal megsúrolni a földtől. Sokan próbálják megpucolni, de ez felesleges.
Csicsóka lapcsánka recept
Hozzávalók:
- 40 dkg csicsóka
- 2 tojás
- 15 dkg liszt /glutenix/ teljes kiörlésű liszt
- 2-3 gerezd fokhagyma
- Só, bors, petrezselyem
- Sütéshez zsiradék
A csicsókát sajtreszelőn lereszeljük, a tojással, fokhagymával, sóval, borssal összekeverjük.
Elkeverjük a liszttel, vágott petrezselyemmel ízesíthetjük,
Jól összekeverjük, és kevés zsiradékon kisebb lepényeket sütünk.
Allergia esetén is javasolt a csicsóka
Csicsóka chips recept
3 LÉLEGZETELÁLLÍTÓ HATÁSA A CSICSÓKÁNAK
Ha tetszett a poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!
Utolsó kommentek