Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Receptek képekkel

Facebook Oldal

Friss topikok

Utolsó kommentek

  • Gyingizik: Annyit fűznék hozzá, hogy úgy is megerjed, hogy ha csak alma, víz kevés cukor van benne. Sörélesztő és fekete kenyér nélkül is kiforr ecetté. Nagyon könnyű elkészíteni, én két éve csináltam gyenge m... (2022.02.02. 11:39) Almaecet diéta
  • Pierr Kardán: Igazi magyaros szendvicskrém: 25 dkg pacalpörköltből kiszedett pacalcsíkokat késes aprítóban 1 kis fej apróra vágott lilahagymával és 1 cső vékony szeletekre vágott erőspaprikával össze kell dolgozn... (2021.02.16. 11:20) Isteni Szendvicskrém Receptek
  • : Olaj, vegeta, majonéz, mustár, sonka, tejföl, töpörtyű, sajtkrém, májkrém, vaj, tömlős sajt, margarin-ezek 3/4-e ugyanolyan ipari szemét hivatalosan, mint mondjuk a pizza-cola felállás. A zeller íz... (2021.02.16. 09:40) Isteni Szendvicskrém Receptek
  • Mikrobi: Csípős-savanyú halkrém 1 doboz olajos hal (az olaj csak módjával menjen bele) 1 evőkanál margarin 1 evőkanál magos dijoni mustár 1 kiskanál aji limon almaecetben fél fej lilahagyma bors oregánó A h... (2021.02.16. 09:40) Isteni Szendvicskrém Receptek
  • Mad Marx: Szuper! Köszi, bearanyoztátok a napomat, rég nevettem ilyen jót. (2020.11.18. 09:06) Gluténmentes,spirulinás sütemény recept
  • Utolsó 20

Van kérdésed?

Diétás ételek, gluténmentes receptek, paleo receptek, vegetáriánus receptek. Egészséges életmód, fitnesz, fogyókúra.

Leírás

Creative Commons Licenc

kave kávé kava.jpg

A kávé egészségügyi előnyei

 

Míg a múltban a kávé  negatív hatásait hallottuk, most egy új tanulmány megállapította, hogy a napi feketekávé tulajdonképpen egy csomó pozitív egészségügyi hatással van szervezetünkre.

 

A kávé antioxidánsokat tartalmaz

 

Stacy Beeson, a Szent Lukács Egészségügyi Központ wellness-dietetikus szerint, "A kávé olyan hasznos fitokemikáliákat tartalmazó növényekből származik, amellyek antioxidánsként viselkednek."

Mitől csökkenhet a vércukor szint?

Egyes vizsgálatok azt mutatják, kávét ivók között  kisebb a II-es típusú cukorbetegség kialakulásának kockázata.

 

Ennek egyik oka, hogy a kávé antioxidánsokat tartalmaz, amelyek védenek a sejteket károsító szabad gyökök hatásától. Néhány ilyen antioxidáns fokozza az inzulin érzékenységet, így segítve, az insulin szabályozzását a szervezetben. A Harvard Egyetem 18 éves tanulmánya alapján 126.000 kávé fogyasztó vizsgálatával megállapították, hogy a kávé fogyasztása 2-es típusú diabetes kockázatát a nők 30 százaléka és a férfiak 54%-kal csökkenti.

A népszerű ital szintén csökkenti  a szívbetegségek, a Parkinson-kór, a  májzsugor, az epekő, valamint néhány daganatos megbetegedés, beleértve a vastagbél és a petefészek kockázatát. Ezen felül a kávé antioxidánsok  szerepet játszhatnak a szívbetegségek számának csökkentésében  különösen a nők esetében. 

cukorbetegség kezelésére használt gyógyszerek ugyan hatékonyak, de felmerül a kérdés, hogy létezik-e természetes kezelés a cukorbetegségre?

A csodálatos lúgosító kávékból most kedvezménnyel rendelhetsz, ha csatlakozol törzsvásárlónak.

 

Agyserkentő, memóriajavító ételek 

on_milyen_kavet_iszik_ganoderma_gyogykave_banner.pngA kávé fogyasztás az agyműködést is serkenti. Bár úgy tűnhet, mint a koffein hátrányosan érintheti a szív-egészségügyi állapotát, tanulmányok felfedezték, hogy kávénak sem azonnali sem hosszú távú hatása nincs a szívmegbetegedésekre. Ellenkezőleg, a kávé valójában megszünteti a szívbetegség okota halál esélyeit, -állítja egy spanyol egyetem tanulmánya.

A kutatók 1980-2004  között 84.214 amerikai nőt majd 1986-2004 küzütt  41.736 amerikai férfit vizsgáltak. A tanulmány megállapította, hogy azoknál a nőknél, akik 2-3 csésze kávét fogyasztottak naponta 25 százalékkal csükkent a szívbetegségek okozta halálozási kockázatot azokkal a nőkkel szemben, akik nem kávéznak. A kutatók ennél kisebb kockázatcsökkenést figyeltek meg a férfiak esetében, de ez nem volt statisztikailag szignifikáns.

Naponta 2-3 csésze kávé  nem káros

 

Szereti a kávét, de az sok savat csinál?

A ganoderma kivonatot tartalmazó kávé semlegesíti a szervezet által felhalmozott savakat, fogyasztásával megszüntethető a gyomorégés.

mindenki_erzi_a_kulonbseget_aki_mar_megivott_egy_sodoz_ganoderma_kavet_ganodermashop_hu.jpg

 

Beeson megjegyzi, hogy a legtöbb ember számára 2-3 csésze kávé naponta nem káros. De amennyiben azt tapasztaljuk, hogy fokozott szívverést, szorongást, vagy alvászavart okoz a kávé, érdemes lehet csökkenteni a fogyasztását, főként a nap folyamán később, vagy váltson át a koffeinmentes kávéra. Terhesség, vagy  a kalciumhiány esetén, a legjobb, ha konzultál orvosával.

Ír kávé recept

A csodálatos lúgosító ganoderma kávékból most kedvezménnyel rendelhetsz, ha csatlakozol törzsvásárlónak.

 

 A ganodermás kávékat keresd a DXN kínálatában!

 

DXN WEBSHOP

forrás

 

Ha tetszett a kávés poszt, vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Címkék: kávé vércukor ganoderma kávé kávé hatása kávé előnyei a kávé hatása cukorbetegség kockázata

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://testunkegeszsegunk.blog.hu/api/trackback/id/tr866307626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Google
süti beállítások módosítása