Gyümölcsbólé
Frissítő jeges gyümölcsbólé (gyümölcspuncs)
Ha vendégeket várunk a forró nyári napokon, érdemes gyümölcsökkel gazdagított frissítővel, gyümölcsös jeges teával meglepni őket. A lenti gyümölcsbólé recept bátran variálható bármilyen bogyós gyümölccsel, például szeder, ribizli és meggy is színesítheti ezt az italt.
Frissítő jeges gyümölcsbólé
Hozzávalók:
- 125g áfonya / meggy / cseresznye
- 125g málna
- 250g eper szeletelve
- 1.5 liter málna és áfonyalé, hűtve
- 1 csésze vodka
- 1 lime
- 1,25 liter limonádé, hűtve
- jégkocka
Elkészítés:
1. lépés
Helyezzük az áfonyát, málnát és epret egy nagy tálba. Adjuk hozzá a gyümölcslevet és a vodkát. Fedjük le és pihentessük hűtőszekrényben 1 órát, hogy ízek összeérjenek.
2. lépés
Vágjuk vékony szeletekre a lime-ot, és keverjük össze a punccsal. Öntsük bele a limonádét.
Jéggel tálaljuk.
Jeges sangria tea narancslével
Görögdinnyés limonádé forró nyári napokra
Egészségetekre!
Ha tetszett a poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!
Utolsó kommentek