Fogyasztó fokhagyma-csepp
A fokhagyma természetes antibakteriális és antimikotikus (gombaellenes) hatása révén leginkább légúti megbetegedések és a Candida albicans okozta fertőzések kezelésében használatos.
Ám a legjobban ismert gyógynövény, a fokhagyma az erős, méregtelenítő hatása révén a fogyásban is segíthet!
Először is, a fokhagyma egy étvágycsökkentő.
Másodszor a fokhagyma erős szaga stimulálja a jóllakottság érzését az agyban, ezáltal csökkenti az éhségérzetet is.
A fokhagyma tinktúra (fokhagymacsepp) receptjét állítólag egy ásatás során találta meg egy nemzetközi kutatócsoport 1974-ben, egy kínai agyagtáblára vésve.
A fokhagyma számtalan jó tulajdonsággal rendelkezik - a népgyógyászatban meghüléses betegségeket, gombás fertőzéseket gyógyítanak vele.
A fokhagymát felhasználják daganatos megbetegedések, menstruációs fájdalmak, vagy magas vérnyomás kezelésében.
Fogyasztó fokhagyma tinktúra vagy fokhagymacsepp recept
Hozzávalók:
- 35 dkg megtisztított szétzúzott fokhagyma
- 300 gramm tiszta (96%-os) alkohol
Fokhagyma tinktúra adagolása
A megtisztított szétzúzott fokhagymát az alkohollal összekeverjük és egy jól zárható edénybe tesszük.
A masszát 10 napig pihentjük. Ezután egy ruhán vagy sűrű gézlapon keresztül leszűrjük, és plusz két napig pihentetjük.
A fokhagymacseppeket étkezés előtt, az itt leírtak szerinti mennyiségben kell fogyasztani.
A tizedik naptól kezdve naponta háromszor, minden alkalommal 25 cseppet igyál a csodaszerből, amíg az el nem fogy.
Készítsd el magadnak a fogyasztó fokhagyma étrendet a következő adagolási útmutatóval:
Fogyasztó fokhagymacsepp minta-étrend útmutató
Egyes gyógynövények és gyógyszerek együttes adása fokozhatja, illetve kiolthatja egymás hatását, ezért a gyógynövény tinktúra használata előtt érdemes a háziorvos véleményét kikérni.
Fogyasztó ital receptek:
Ha tetszett a poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!
Utolsó kommentek