Ananász csirke
Fotó:kixcereal
A gyerekek kedvéért szívesen díszítem az ünnepi asztalt vidám figurákkal. Ezek az ananászból készült csirkék egy kis változatosságot varázsolva a hétköznapokba, felvidítják az egész családot.
Húsvéti vidám csirke figurák ananászból és gabonagolyókból
Fotó:kixcereal
Ananász csirke hozzávalók:
- 1 kerek ananász szelet
- 1 répa
- ropi darabok
- 2 szem bogyós gyümölcs vagy mazsola
- színes gabonagolyók
Elkészítés:
Fotó:kixcereal
Helyezzük az ananász karikát a tányér felső részére és halmozzuk alá a ropi darabkákat úgy, hogy madárfészek alakzatot kapjunk.
A répából vágjunk apró szeleteket, amiből kialakítjuk a két lábat, a háromszög alakú csőrt és a madártollakat. Az arc kialakításához illesszük az apró szemeket is a madárkára.
Végül szórjuk a gabonagolyókat a fészek köré.
A díszítésben a gyerekek is szívesen segítenek. Jó szórakozást, a családnak!
Fotó:kixcereal
Az ananász nemcsak az ízeket varázsolja különlegessé ebben a fogásban, hanem a testedet is támogatja – és pontosan erre az értékes tulajdonságra épül a DXN Cordypine ital is. A friss ananász, a lime és a cordyceps gyógygomba találkozása egy olyan természetes italt hoz létre, amely segíthet az energiaszint növelésében, az emésztés támogatásában és a vitalitás megőrzésében. Sokaknak nemcsak egy ital, hanem egy apró napi rituálé lett belőle – egy korty törődés önmagukkal egy rohanó nap végén.
👉 Ha kíváncsi vagy, miért nevezik sokan „varázsitalnak”, itt tudsz róla többet olvasni:
https://ganodermashop.hu/cordypine-velemenyek-a-varazsital-hatasa/
Ha tetszett a poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!



Utolsó kommentek