Paleo Zserbó (liszt-, cukor- és tejmentes)
Hozzávalók a tésztához:
- 20 dkg mandulaliszt
- 15 dkg kókuszliszt
- 10-15 dkg kókuszzsír
- 2-3 ek. eritrit
- 2 tojás
A krémhez:
- cukormentes lekvár
- 15 dkg darált dió
- 10 dkg étcsoki (legalább 70% tartalmú)
- 1 ek. kókuszzsír
Elkészítés:
A tészta alap hozzávalóit egy keverőtálban összegyúrunk és háromfelé osztjuk.
Az egyik tészta réteget kinyújtjuk és kizsírozott tepsibe helyezzük. Megkenjük lekvárral, majd megszórjuk dióval.
Erre a rétegre újabb kinyújtott tészta kerül amit szintén megkenünk lekvárral, és megszórjuk dióval. Végül ismét kinyőjtott tészta kerüljön a tetejére.
Előmelegített 150C fokos sütőben kb. 35-40 percig sütjük.
A csokit a kókuszzsírral vízfürdő felett megolvasztjuk, és a kihűlt zserbó tetejére simítjuk.
A Pegan Diéta: egy olyan új életforma, amely azt ígéri, hogy tartalmazza a Paleo és a Vegan diéta minden előnyét.
Ha tetszett a poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!
Utolsó kommentek