Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Receptek képekkel

Facebook Oldal

Friss topikok

Utolsó kommentek

Van kérdésed?

Diétás ételek, gluténmentes receptek, paleo receptek, vegetáriánus receptek. Egészséges életmód, fitnesz, fogyókúra.

Leírás

Creative Commons Licenc

testunk.e-goes.com-fogyokura-dieta-zsiregetes-csokolade-.jpg

A legjobb hírekkel szolgálhatunk a csokoládé szerelmeseinek.

Nem kell bűntudatot érezni ezentúl a csokoládé fogyasztása után, ugyanis segíthet a zsírégetésben. Annak ellenére, hogy a csokoládé több kalóriát tartalmaz mint sok más élelmiszer, akik rendszeresen esznek csokoládét, azoknak kevesebb a testzsírjuk mint azoknak, akik nem fogyasztanak csokit.

"Mik a legjobb zsírégető élelmiszerek?" cikkünkben már szerepel a csoki, mint a fyogyás segítő csemege, most új kutatási eredmények támasztják alá a csoki fogyasztás előnyös oldalát. A kutatók gyanítják, hogy a csokoládéval nyert kalória különbözik a többi étel fogyasztásánál nyert kalóriától. A csokoládétól az anyagcsere keményebben dolgozik, és így ellensúlyozza azt a zsírmennyiséget, amelyet a fogyasztásából elraktároznánk. Ennek eredményeképpen a csokoládét egyes összetevői jó anyagcsere gyorsítóvá, illetve fogyókúrás étellé teszik, mondja egy amerikai tanulmány. (A tanulmány nem határozta meg, milyen típusú csoki volt a legjobb.)

De úgy tűnik, hogy mindezt alátámasztja a vékony testalkatú hollywoodi sztár Katharine Hepburn, amikor azt mondta: "Amit látsz, az egy életen keresztüli csokoládé evés eredménye."

 

CSOKOLÁDÉ DIÉTA

 

Tanulmány vezetője Dr. Beatrice Golomb, a San Diego University of California kutatója  azt mondta: "A kutatási eredmények arra utalnak, hogy a kalóriának nemcsak a száma, hanem annak összetétele is befolyásolja a testsúly kialakulását. A tanulmány nem vizsgálja, milyen típusú csokoládét ettek a résztvevők, vagy mennyit. Ennek eredményeként, semmilyen kapcsolat sem volt megfigyelhető az elfogyasztott csokoládé mennyisége és a magasabb vagy alacsonyabb BMI között. A kutatók figyelmeztetnek a tanulmány megállapításai nem minden csokoládét tartalmazó termékre vonatkoznak, és nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy néhány ember képes hízni gyakori csokoládé fogyasztástól.

De az eredmények, amiket az "Archives of Internal Medicine" folyóiratban tettek közzé, alátámasztják a korábbi, patkányokon végzett kutatásokat, amelyek a csokoládéban található  bizonyos vegyi anyagok olyan előnyeit mutatják, mint például az anyagcsere felgyorsítása. A kakaó egyik kémiai összetevője az Epikatekin növeli a mitokondriumok számát, amelyek a sejtek energia fogyasztó “energia házai”. 

A tanulmány eredményeképp a csokoládét (illetve összetevőit) a legjobb fogyókúrás termékek összetevőiként is felhasználják.

Más tanulmányok azt találták, hogy a csokoládé fogyasztásának további előnyei is lehetnek, például csökkentheti a szívbetegségek kockázatát és a stroke-ot, a magas vérnyomást vagy a cukorbetegség kockázatát.

 

Hatékony fogyókúra tabletták, zsírégető szerek, klikk ide >>

 

Egészséges étrend

forrás, forrás2

Címkék: fogyókúra diéta fogyás csoki

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

http://testunkegeszsegunk.blog.hu/api/trackback/id/tr234351546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.
Google